Love love love





its been a night of clarity

helluue.  just nu sitter jag i min säng och käkar frukost. Ska väl sätta på en film eller något,
jag vaknade ungefär kvart över nio av att solen lös in i mitt rum. Det verkar faktiskt som att det kommer bli jävligt nice väder idag, men det lär ju hinna ändras..

Igår var det ju Fredag, och plugget var väl okej. Sista lektionen var hemkunskap och vi fick göra scones och smoothie, typ. Sen gjorde jag inte så speciellt mycket. Gick över till Emma, stackarn är sjuk och kunde inte följa med på sin klassresa. Sen käkade familjen och kusinerna, moster, morbror och josse hos mormor och morfar. Efter maten stack vi (ella josse jag) där ifrån och upp till affärn. Och där var vi ungefär till 12. Och fyfaaaaan vad kallt det va! Det var ju vinter fan, haha. Det hände inte så mycket, men det var ialf roligare än vad det hade vart att va hemma. Fick skjuts (stvaning?) hem av Jocke, sötnos.

Idag kommer jag förmodligen bli medtvingad till östhammar och jag kommer förmodligen ruttna sönder.
Gud vad jag älskar att spendera mina lördagar i östhammar!!!!! Det är fan helt dött, jämfört med östhammar är björklinge typ stockholm.

men, jag ska inte klaga. Tänk på barnen i afrika. eller nåt. Men jag klagar ialf, jag vill inte dit -.-
c u.

lol

hejsaaaaan. snackar med Joppe och Daniel på skype, så jävla störda.. haha.
ska kanske ut snart, men hörs kanske sen ;)

sjuuuuk

hellooooe, just nu gör jag ungefär exakt ingenting.
får psykbryt på oliwer, så jävla jobbig! haha. Jag mår fortfarande inte så bra,
fryser som tuuuusan! det är ca 23 grader varmt inne i mitt hus, jag har tjock tröja på mej men jag fryser ialf. fyfan. kommer nog inte må så bra imorgon heller, men tänker fortfarande gå till skolan ialf. ;)

Imorgon har jag sovmorgon till nio, och första lektionen är idrott. Så det är chill, dock vet jag inte om det är inne eller ute gjympa (HUR FAN STAVAS DET?!) as drygt. Men ja, dagen har varit rätt okej. Vi slapp läsningen idag så vi fick sluta tidigare. Men det var typ ingen som orkade gå hem, så alla satt kvar i skolan typ haha.
Sen var jag med Emelie en stund, hoppade träningen för jag mår baaaajs. usch.

nu ska jag kolla på fångarna på fortet och äta melon, puuuuuss. eller nåt.

förkyld ):

helloooee. sitter och kollar på ekonomidebatten med en kopp varm oboy och fryser. är förkyld, skulle inte förvåna mej om jag har feber imorgon. men jag tänker gå till skolan ialf, o: stört.. Men jag får ju nästan skylla mej själv om jag går i shorts när det är spöregn och kallt? hm.. jaja. jag fattar ingenting av det jag kollar på, och det intresserar mej inte ett piss, men jag kollar ialf haha. Men jag kan berätta lite om dagen ialf.

Jag vaknade vid kvart över fem ungefär, käkade frukost vid sex. Fixade mej och gick till skolan.
Första lektionen hade vi so tror jag, vi gjorde inte så mycket. skrev frågor till en text som handlade om grekland, f.kr. typ? haha. sen var det svenska eller nåt, hade ett till "prov". (jag kanske inte sa det förut?) Eller, det är väl inte prov, men svenska test eller något. sen var det lunch, och sen rast och håltimme. så satt i skolan i ca två timmar, för jag orkade inte gå hem haha. Sen matte, och sen fick vi sluta. Elevens val var inställt, så fick sluta tidigare.

Vid 6 var jag på någon knä kurs, eller vad det nu va? Och nu sitter jag här, ska nog gå och lägga mej snart. Så kanske jag lyckas somna tidigt ikväll.

Bloggar kanske imorgon bitti eller något, annars hörs vi när jag slutar. Kommer förmodligen inte kunna va med på träningen imorgon heller. fuck.

I ♥ Sean Kingston




hey baaaaabes. Sitter och lyssnar på musik, hoppade träningen idag.. Skulle kört styrka med Emmy egentligen men det var inte min mage riktigt med på.. Skolan var rätt okej, hade skolfoto som sagt. Jag hatar att ta skolfoto, för jag blir jämt så jävla ful. haha. Men jag får väl hoppas på det bästa, fast jag hoppas inte för mycket ;)..

Jag vet inte hur ni känner, men jag är faktiskt jävligt glad över att skolan börjat igen!:o Jag antar att det är för att man är bland alla som får en att må bra, och det är sjuuukt nice. 

Men vi hörs lite senare, ciaooo.

Ny design

helloooe sötnosar, ny design som ni förmodligen ser.
jag vet att jag inte uppdaterar, men jag försöker.

jag va på kräftskiva i storvreta i lördags, fick träffa filip igen! love him. :)
Skolfoto imorgon, bajs. vi hörs imorgon. puuuuss.

careface

helloooe. förlåt för att jag uppdaterat som en röv, men jag orkar inte! har inget att skriva om..
Men dagen va chill, hemkunskap sista lektionen. Sen fixade jag mej, käkade och vid fem någon gång drog jag, emma och ida in till stan och kollade på letters to juliette, grymt bra. Sen kollade vi på the box hemma hos ida, så jävla reetard film. man fatta ingenting? den va helt sjuk ialf.

vi hörs.

trött som tusan

hejsan, idag var det första dagen i skolan då. så sjukt skönt med ny skola, as gött å slippa lillskolan ialf!
Min handledare heter ialf Emil, och jag är as nöjd! Och dagen har vart chill, synd bara att det regna, att mitt hår blev lockigt och att mitt hår är råttfärgat. fyfan säger jag bara, hoppas bara att det va en toning så att färgen försvinner snart..

Men ja, vi fick våra scheman också, fyfan.. slutar tre på fredagar! Men har ialf sovmorgon både på torsdagar och fredagar, tummen upp för det! Men imorgon blir det vanliga skoldagar igen.. usch.

Sen var det träning också, och såklart ska mitt ben förstöra för mej! Var med kanske tjugo minuter av träningen bara.. tror jag? jag hatar det! tänker amputera bort ben jäveln.. och det var sjukt roliga övningar idag. fick träna glidtacklingar, fast halva laget var awesome, och halvan jag var med i var inte lika awesome, men kul var det.
Men med min vanliga otur så landade jag på benet som är fucked up. och ja, typ aj! det förstörde ungefär resten av träningen.. men ja. Nu ska pappa massera, och sen blir det sova! är sjukt trött.

dagens outfit




Linne från ginatricot, gamla sönder klippta byxor och en tjocktröja från teamsportia med Linda på rumpan.
Snart drar jag och möter Issa, och så drar vi till skolan. boooyaaah. eller?

Jag lyckades gå upp vid halv sex, trots att jag aldrig lyckades somna! Eller jo, men det kändes som evigheter.

färgar håret!

Som rubriken lyder färgar jag håret.  Jag hade tänkt att det skulle bli naturligt blondt, men nu är det typ choklad brunt och nästan lika mörkt som det va sist jag var brunett. och då menar jag inte när det var blekt ;)
men ja, hoppas det blir bra bara.. det är ju liksom första dagen i morgon. yeye, slänger kanske upp en bild senare. puss.

Sista dagen..

på lovet. fyfan.    Snart ska jag ner till Marina som ska fixa något till mitt hår, och sen så ska familjen typ fira Karin (brors sambo). Sen så blir det nog inte så mycket mer än att sova. Får väl försöka lägga sej tidigt idag.. får ju gå upp vid halv sex/sex. blä.   Men ja, vi hörs.

och juste.. är det någon inärheten som kan fixa photoshop åt mej, eller typ elements? mitt funkar ju inte, och av någon anledning går det inte att ladda ner från adobe. Eller, jo det går.. men det går inte att använda typ.
Men om det är någon som skulle kunna fixa det vore det jätte gulligt! Om det är någon som har det på skiva eller något :)

kvällsbad :D

hellööööe. Jag kom precis hem, har badat med Emma och Ida. Kallt? JA.. 
Emma och jag körde toppless i typ en minut? haha. Men David, Nicklas och Andreas va där, så njaee.

nu är jag ialf hemma, och jag fryser! fyfan.

abborrar är läskiga, okej?!

hejsan, igår åkte jag in till stan med Emelie ialf.
Sen när vi kom hem så gick vi mest runt, pratade med daniel och hans bror jonathan, hahahaha.
Vi käkade tacos, gick ut igen, ingen ville va med oss.. ): haha.

Men sen gick vi ner till badet med Emma och Ida, och det var skit kallt ;o Eller, det var kallare i luften men ändå..
Fredrik (min fotbolls tränare) var där nere med två till och fiskade. Och såklart skrämde han upp oss genom att säga "Linda, se upp för abborrarna bara ;)" Jag trodde såklart inte att det skulle finnas några. Men efter ett tag när vi ade haft panik i vattnet så hör man Fredrik säga typ "Linda, akta!" eller nåt muppigt, jag kollar dit och så kastar han en jävla abborre MOT OSS! Fyfan vad jag blev rädd.. haha.

Emelie åkte hem, och jag emma och ida drack oboy och spelade the sims. Vi va jätte dumma mot deras simmar :o hahaha. Jag och Ida sov där, och nu ska jag fixa mej lite för att vi ska typ till stan(?) Ida ville typ det.

Så ja.. Vi hörs. Det är kul också att det bara är Ida som har kommenterat dagens fråga.

Det jag köpte:

Vitt linne från ginatricot, 99 kr.



ungefär sånna trosor, fast vita och blåa i en lite annorlunda modell.
men ialf, hipster trosor från hm, 59:50 kr. (tror jag)


Dagens fråga

hej babbbbbbies. Jag sitter och kollar på Hogan knows best weekend break.
Jag somnade rätt tidigt igår. Eller, tidigt och tidigt. Det beror på hur man ser det, men gemfört med alla andra dagar så var det rätt tidigt. Jag skulle gissa på att det var vid halv 2, 2 nånting. Och så vaknade jag vid 9, men jag orkade inte gå upp ur sängen, så jag kollade bloggen och lite så. Stängde av filmen jag hade kollat på innan jag somnade, drog ur sladdar och så.. Sen somnade jag om. Sen vaknade jag vid tio i elva ungefär av att pappa höll på att fixa dörren till matförrådet (eller bunkern, som vi säger) så då var det bara att gå upp.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men det lär märkas snart. Är sugen på att åka in till stan och shoooooppaaaa, jag vill ha nya kläder.. Men ja, får väl se hur det blir med det.

Jag har inte så mycket mer att säga.. Eller jo, jag har gjort en ny kategori som heter dagens fråga.
Och det är väl rätt uppenbart, men det är ialf så att jag ställer en fråga och vill att så många som möjligt svarar :)

Så dagens fråga är varför läser just du min blogg? Skulle va kul att veta. Och eftersom jag faktiskt vet att folk läser min blogg så måste det ju finnas en anledning. ;) Ni behöver inte skriva namn om ni inte vill :)

Men nu ska jag rulla, höhööhöh. Vi hörs lite senare!

Hiss & diss! haha.

helloooooj! :) haha, jag tänkte va lite gay och göra en hiss och diss. Jag har aldrig gjort det så, och någon gång måste ju vara den första? Eller så låter man helt enkelt bli.. men anyway.



- Sommar vädret! Så jävla skönt när solen väl syns och inte är gömd bakom en massa måln. varit 29 grader idag!

- Fotboll! Åh, finns det någonting bättre? Jag är verkligen glad att jag började igen. Det är någonting av de få saker som får mej glad när jag är deppig. Det är bollen och jag liksom, haha.

- träääna! Jag älskar känslan man har efter att ha tränat. Helt sönder svettad, men ändå känner man sej fräsh på nåt sätt. Ni vet när man kommer hem efter att ha blivit tvingad att springa 15 varv runt b-planen. Den känslan är underbar. Det är förjävligt, men gosh i love it!



- wannabees! Och då menar jag inte dom som köper en likadan tröja, utan dom som gör nästan exakt vad du gör. Saker du säger, hur du klär dej, hur du sminkar dej, hur du fixar ditt hår, vad du tycker. Det gör mej så sjukt irriterad! Jag menar, om du säger att du inte tycker om en person och jag säger efteråt att jag tycker personen är helt okej - säg inte då, ja men det var typ så jag menade. Men ibland kan hon va lite jobbig.. Stå för vad du tycker och säger istället! Det uppskattas mer.

- benhinneinflammation! åh, det gör mej galen. Det gör hur satans ont som helst! Och det gör så att jag spelar som ett jävla.. jag vet inte vad. Usch. Bort Bort Bort.

- msn spammare! Om man inte svarar finns det förmodligen en anledning till det. Sitt inte och skriv hallå svara och skicka vibbar tills man svarar. Ha tålamod! Samma sak med folk som ringer om och om och om igen. Klickar man upptaget, ring efter kanske en kvart, 30 minuter - eller vänta tills man ringer upp! Sitt inte och ring med en minuts mellan rum tills man svarar.

Fotbollens dag & iron dagen

ah hej bloggen, här är jag igen! hoho. Shit, vad jag uppdaterar nu för tiden? Eller..? haha. Nästan varje dag faktiskt. Tummen upp till det! Idag var det ju fotbollens dag, och vi delades in i grupper. Jag hamnade i grupp 7 med: Filip, 01a. Magnusson, 97a. Emil, 02a. Jacob, 99a. Annie, 99a. Gustav, 00a. Amanda, 03a. Tilda, 02a. Jacob, 96a. Fredrik, 96a.Eller, jag är osäker på om han heter fredrik.. Daniel kanske han heter? Fuck.. haha. Vi vann två matcher bara, men en med 70 poäng. haha. När dom minsta gjorde mål räknades det som 15 mål, haha. Så ja, vi kom 5a. Åh jag blir så galen. Mitt ben verkligen förstör för mej. Jag vill verkligen spela, men det går inte ;( Egentligen ska jag vila, men det tänker jag fan inte göra.. Men nu ska jag fixa mej, latero.

Förlust mot Bälinge..

2-1. Men det var en bra match. Dock inte en av mina bästa.. Jag har fått benhinneinflammation, igen.. Jag hade hur ont som helst och kunde inte spela. Så Fredrik fick massera mitt ben med sån här aloe heat loation vid benhinnan. Jag visste inte om det, men jag ar tydligen en knöl i benet. Man får tydligen det? Haha, jag visste inte det ;s Men jag kände det nu, och fyfan vad ont det gjorde när han tryckte på den! Så nu ska han massera mitt ben innan varje träning tills den försvinner, men jag börjar nästan böla för att det gör så sjukt ont. Men så länge det hjälper.. Egentligen skulle mamma eller pappa masserat ikväll, men nej.. dom gick och la sej istl. -.- Tror dom glömde bort det faktiskt. Så ska försöka själv, även om det inte går.. Imorgon är det fotbollens dag från typ halv tio till tre (?), så måste gå upp tidigt, suuuck. Men kul är det ialf. Sen ska jag på Agnetas 50 års fest! Parteeey!

"Det okända"

Ska snart packa till matchen och dra mej ner mot björkvallen. Ska va där vid 6. Det blev inget stan, så var med Emma istl. Vi har käkat pizza och kollat på "Det okända". Jag tycker seriöst att det är läskigt, men bara när det är den där gubben Terry (stavning?) som är medium. Det är typ bara då det känns verkligt? Har inte riktigt tänkt på det förut, men när Emma sa det så kom jag på att det är fan så. haha. wannabe! Nej, men jäjä. Jag tror faktiskt på spöken. Inte att det är som i ghost wisperer, men ungefär som i "Det okända". Ungefär som att det är något där, men ändå inte. haha, det låter stört med det är svårt att förklara. (haha, shit.. jag sitter och skriver om spöken..) Men nej, nu får jag faktiskt skynda mej lite. Måste hitta en hink också >< hah. c u !

The hot chick

Sitter och kollar på the hot chick, kan inte sova..

Idag har jag ju som sagt städat, det är inte riktigt klart. Men det är grymt klart mycket fräshare.
Usch, jag hatar när det är stökigt och äckligt, men jag hatar att städa! Och jag vet inte hur jag bär mej åt, men jag lyckas alltid stöka ner. Hur mycket jag än försöker hålla det rent. Grejen är att det mesta är kläder, och det gör ju inte mamma gladare. Får nog försöka lära mej tvätta, så jag kan gott göra henne.

Jag lagade maten idag också, jäklar vad duktig jag är. ;) nej men, det är torsdag och då brukar jag göra det. Ända sen jag och mina syskon var små har vi liksom haft det lite bestämt att på torsdagar är det pannkaka eller våfflor och på fredagar är det alltid pizza. Fast det blir inte så mycket sånt nu på sommaren, eftersom då åker ju grillen fram och lite så. Men jag har ialf gjort våfflor, vilket jag älskar. haha. Goff.

Jag har varit med Issa och Emelie också, trevlans trevlans. Emelie har färgat håret brunt också, kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mej, haha.

Imorgon blir det nog stan med Issa. Eller, det är typ bestämt. Jag behöver något nytt att ha på mej nu när skolan börjar. Det är alltid så, jag förstår inte riktigt varför. Men när skolan börjar vill man liksom alltid va lite extra fräsh. Typ ny duschad, nya kläder, snygg bränna och lite så. Men man vill ju inte va värsta sunkis första dagen, eller hur? Och sen är det match mot bälinge, håll tummarna för oss!

Åh, jag har ångest. Skolan börjar på onsdag, och det känns som att det bara har varit sommarlov i typ en månad? Usch. Och jag har verkligen inte börjat "ställa om mej" till skoltider. Mamma sa nog åt mej att jag skulle gå och lägga mej vid elva, tolv någon gång. Men nej, jag kan inte. Då mår jag typ, bara dåligt. haha.
Men jag får alltid så ont i huvudet när jag är uppe länge, jag vet inte riktigt varför..

Men ja, jag ska nog kolla klart på filmen nu och sen lägga mej. Ska försöka gå upp vid tio, men vi får se.. Fem timmars sömn kanske inte är så bra innan match? Men puss på er, latero.

Now you too busy for me, girl like I was to you

Usch, nu ska jag städa. Mitt rum ser förjävligt ut!

Halo cover by Ahmir

i just love love love.


Forward cupen 2010♥

helluu sötisar. Jag tänkte berätta lite vad som hände i örebro när laget var på cup.

Torsag:
Klockan 17.00 tog vi bussen (som var 'special beställd' till oss) från grusparkeringen vid björkis.
Haha, vi var bara fjorton stycken eftersom några var på semester, men ändå proppade vi alla packutrymmen i bussen. När vi åkt i någon timme stannade vi och käkade på max, gött. Fast man blev helt sjukt mätt. Jag hatar det.
Sen fortsatte vi och vi kom fram till skolan vid 8, halv 9 skulle jag tro (?). Vi fick lite mellis i matsalen, eller.. jag fick, haha. bara jag som va sugen ;d Sen blev det att packa upp grejerna och så. Några i laget kunde inte hålla tyst någon gång eftersom det var sjukt svårt att sova, så man somnade ungefär vid 2, 3 typ. Lyckat.

Fredag:
Vi gick upp vid 6.45, fräsha till oss lite och stack sedan ner till matsalen för att käka frukost.
Efter det var det bara att sätta på sej match kläder och sen ta bussen till planerna.
Första matchen var mot laxå, (tror jag?) och vi förlorade. Kommer dock inte ihåg vad det stod, men så farligt var det ialf inte. Sen tog vi bussen tillbaka till skolan, käkade lunch och drog sedan tillbaka till planerna.
Då mötte vi ett annat lag, kommer inte ihåg vad dom hette, men vi var sjukt nära att vinna med 1-0, men sen så släpptes markeringar och dom tog igen med 2-1 tror jag. Sen fick vi lite frukt och glass, och sen satte vi oss vid en lite sjö (?) och pratade, bollade och lite så. Jag badade fötterna, och fyfan. Jävla bajs vatten, haha. Knall brunt! Om jag kan säga så? haha. Jag hade inte sätt det tidigare, men mina tränare såg att båda min benskydd var knäckta på mitten, så det var bara att köpa nya. Vet inte vilket märke, men dom är svart silvriga typ.
Sen mötte vi något lag som var typ dubbelt så stora som oss, och vi förlora där med, typ 2-0. Men det var inte så lätt, två avbytare och ungefär hela laget var skadade på ett eller annat sätt.. Så vi var väldigt duktiga om man tänker så. Efter det så åkte vi tillbaka till skolan och käkade, typ thaigryta eller nåt? Sen skulle vi duscha, och det var ju lyckat.. En korridår fullt med ett kill'lag och resten tjejlag, med en killdusch och en tjejdusch. Och cirkus alla lagen väntade på att få duscha, plus den andra korridoren..  Så jag, Linda, Josefine W, Laura, Emma och Emelie (tror inte det var någon mer?) tog killduschen, låste dörren och typ hets duschade haha. Men palla vänta i tre år på att få duscha liksom? Och det var väl ungefär lika mycket kö i dom andra duscharna på skolan. Sen fixade vi oss till discot, och tog en buss dit. Vi delade buss med ett kill'lag från uganda, och typ alla fick sitta brevid någon från det laget. Jag satte mej brevid en kille som hette Josh, as mysig. haha :) Vi började prata lite, och han sa att han skulle fylla 15 i december. Fast jag trodde inte på honom, för han såg mycket äldre ut, men sen när jag kom hem såg jag att han faktiskt spelade i ett P15 lag (ja, det stod så. Inte P95), haha. Men ialf, han sa att han skulle försöka hitta mej där inne (eller något liknande). Sen klev vi ialf av och gick in. Det var värsta basen(!) och man trodde man skulle bli döv typ. Volymen var ju inte den lägsta lixom. Det var lite trögt i början, men efter ett tag kom man in i dansen och det blev as najs. Fast ungefär hela 'hallen' (där vi va) var fullt av killar i ungefär 14+ som 'juckdansade' mot alla tjejer. Haha, men kul var det. Efter ett tag hittade Josh mej, eftersom Emelie typ knuffade in mej mellan alla som spelade i uysa (uganda youth soccer academy) och jag började ialf dansa med honom. Vi pratade om en massa saker, och han var hur mysig som helst (vad gay det låter.. ;d). Det över gick ialf till kyssar, strul, kramar och mer prat. Nästan hela laget strulade med någon, fast jag hann inte se någon! :0, haha. Men jag såg ialf när alla dansa ,h3h3. Discot slutade ialf vid 23.00, och då skulle vi alla ta bussen tillbaka till skolorna. (Jag hann ta en bild på Josh innan vi stack, h0h0!) Dock hamna vi inte på samma buss som uganda killarna, synd! haha, kanske bara jag som tyckte det? Think so. Men ja, sen blev det bara att borsta tänderna och lägga sej i sängarna, eftersom det skulle va tyst vid 23.00, fast vi kommer kanske 10 minuter över 11.

Lördag:
Vi gick upp 8.45 och käkade frukost, trots att första matchen inte var förns klockan 13.00! Men vi fick ialf lite sovmorgon. Vi spelade kort, dunka musik, snackade med andra lag och lite så. När klockan närmade sig ett, kädde vi på oss match kläderna och gick sedan till planerna vi skulle spela på. (Hoppades att Josh skulle va där, eftersom deras skola låg i närheten. Men icke) Det gick inte så bra för oss, vet inte heller vad laget hette. Men ingen var taggad, så inte så konstigt kanske heller? Sen gick vi tillbaka till skolan, käka lunch och så. Sen stack vi till planerna igen. Laget vi mötte var rätt bra, och vi var grymt taggade.  Men det blev ovagjort så matchen avgjordes med straffar. Och vi vann! Så vi kom till b-slutspel. Vi gick sedan tillbaka till skolan, käkade middag, duschade och lite så. Sen hade Ullis och Sanne (två av tränarna) köpt en massa godis, cola, chips och ostbågar till oss, så det lite mys med film och så. Men ingen kollade typ klart på filmen, för typ alla fixade till sej lite och stack ut på skolgården eftersom några i laget skulle träffa några killar som dom träffat på discot typ. Det var lite segt, blev mest bara en massa snack. Sen så fick jag, Emelie, Josefine W och Laura va med på killarnas (dom i korridoren) samling, sen fick vi typ inte gå för tränarna för att dom var så tysta när vi va där, haha. Dom erbjöd oss till och med att vi skulle åka med i deras buss och kolla på deras match, haha. Men njae.. inte klockan sju. ;) Typ alla ungarna (dom var 99or) ville ha mitt nummer, haha. Men två av dom fick det, (don't ask why) och nu typ ringer dom mej hela tiden? haha. Anyway, dom typ drog med mej satt jag skulle sitta och snacka med dom, och jag fick typ 6 pussar, haha ;s Sen kallade sängen och alla drog in.

Söndag:
Vi gick upp 6.45, käkade frukost, tömde madrasserna på luft och allt det där. Sen tog vi bussen till planerna, där vi mötte laxå igen. Ingen var speciellt sugen på att spela, men det gick mycket bättre den här gången. Fast det blev oavgjort och straffar, där vi förlorade.. Så det var bara och att dra tillbaka till skolan, packa väskorna och dra därirfrån. Några kollade på forsa P96s match, och jag, Emmy, Emma, Emelie, Sofia, Josefin E och Oscar (Emmas lillebror) stack till Gustavsvik och badade. As kul! Massa vattenrushkanor och sånt. Sen satte vi oss i bilen och skulle hem. Jag, mamma, Emelie och Emlies mamma Annika stannade på hemvägen och käkade på pizza hut, muuuums! Sjukt sugen jag var på pizza! Sen när vi va på väg därirfån fastnade vi typ i en trafikstockning och ca en timme, as segt. Det hade typ varit en olycka vid hummelsta. Sen såg man skyltar där det stod Uppsala, och tillslut var vi tillbaka i Björklinge.

Usch, jag ville inte hem, jag ville bara gråta. Jag älskar Örebro, jag älskar forward cupen och jag ville bara stanna kvar på skolan! Usch usch usch. Och sen kunde jag inte sova heller, utan låg bara och tänkte på Josh. Saknar honom faktiskt, grymt mycket! Trodde inte jag skulle göra det, men jo.. det är klart. En sådan person glömmer man inte! Han hade en sjukt underbar personlighet och var en av dom underbaraste personer jag träffat. Han var hur mysig som helst, varm och jätte gosig att krama! Och när jag sen förstod att jag förmodligen aldrig kommer kunna prata med honom igen började jag gråta. Tårarna bara rann, dom rann rann rann och rann! Jag kunde inte sluta. Det var liksom, som att en person man känt i åratal och älskar av hela sitt hjärta helt plötsligt lämnat en. Det var hur jobbigt som helst. Så jag tog tjocktröjan jag hade på mej när jag dansade med honom och bara låg och krama om den, och så kände jag att den fortfarande luktade som honom.. (And still it does!) Jag satte på mej tröjan, och grät tills jag somnade. När jag sen vakna var jag fortfarnade blöt på kinden. Jag kunde inte sluta tänka på honom, så jag slog på datorn. Jag hittade en facebook sida som deras lag har, och hittade bilder på honom och jag började gråta igen! Jag hatar det. Jag har inte hans nummer, hans msn, skype eller vad han nu har eller någonting! Jag vet inte ens vad han heter i efternamn.. I hate it. Fan fan fan. Men ja, jag antar att jag får leva med det, även om jag bara vill känna hans närhet igen. Hans varma kropp tryckt mot min. Jag vet inte varför jag känner så här, för jag känner honom knappt. Men han är nog den mest underbaraste person jag träffat, och det går bara inte att släppa tankarna om honom. Hans personlighet var något som jag aldrig upplevt. Ni tycker förmodligen att jag är löjlig, men det är så jag känner, och det kan ingen ta ifrån mej. Hur löjligt det än låter.

Jag bara önskar att jag kunde spola tillbaka till när vi stod där och dansa, när det bara var han och jag. Då tanken på att jag aldrig mer skulle få se honom  inte fans. Men jag har lovat mej själv, att aldrig, aldrig glömma honom.


















Josh♥

& jag kan passa på att säga att jag skiter i att bilderna är dåliga mobilbilder med bajs kvalité,
för om jag lägger upp dom här på bloggen så glöms dom inte! Och det här är det bästa som hänt på ungefär hela sommaren, så här får dom va. Bilder är minnen.


jag vet att det är mycket text, men du väljer själv om du vill läsa eller inte!


Chantelle Redman - Tears in Heaven cover ♪



jag var bara tvungen att lägga in den, så sjukt grym.

Anledningen till att jag inte bloggade igår..



Men helgen var grym, och förblir ett minne för livet. Skriver mer om det ikväll eller imorgon.
För nu ska jag ut, tjingeling. [gud vad jag stör mej på att det blir en ruta runt bilderna.. Fast jag vet vad felet är, så fixar det senare..]

Home sweat home

jag är hemma nu, men bloggar senare.

we no speak americano

hejhej bloggen, här är jag igen! Jag ligger i min säng och tycker synd om mej själv.
Jag har ont i hela kroppen, inte överdrivet mycket, men ändå. Ska nog sätta på en gammal
hederlig disney film snart.

juste, jag var ju i stan idag. Köpte inte ett piss, men shit the same. Orkar inte bry mej.
Åkte hem rätt tidigt, och jag var utelåst! Jag är helt nvkjrndfvk, jag glömde nycklarna..
Så gick hem till emma, som spelade wii. It's her drug, she needs it. typ.
Jag hjälpte mamma med att plocka vinbär igen, jag är så snäll.. & jävlar vad mycket det blev.

Lite senare spelade jag, Emma, Anders och Inkan "lång golf" på deras trädgård. Dom hade köpt
golf klubbor, jag förlora som vanligt. haha. men det är fan svårt! (eller?)


haha, en spindel FLÖG ner från taket och ner i min säng för en liten stund sen, jag sket nästan på mej O.O
haha, nej.. nu får jag ge mej. ingen orkar ju läsa xd Men vi ses och hörs.


über fin och über gammal bild. tjoho.

Följ min blogg med bloglovin'

Klicka här för att följa min blogg med bloglovin

Vilken header blev bäst?



1.                                                           2.

3.                                                           4.

5.                                                           6.

7.                                                           8.



tell me what yo think!

new design

gud vad jag byter designer! jag måste sluta, haha. [klicka på F5 om den inte syns]

idag blir det stan med emma förmodligen, måste utnyttja sommarlovskortet ju!
Får se om jag köper något, jag har bara hundra spänn.. jag måste lära mej att spara!
Synd bara att det finns så himla mycket saker som man vill ha. Det mesta kostar ju också över 100 kr.
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

men vi hörs lite senare skulle jag tro, ciao.




Om du inte redan var som du var

heeeejsan! jag stannade inte kvar i östhammar, utan åkte hem med familjen på söndagen.
jag känner mej helt sjukt sliten, jag gick ju på träningen dåva. Jag kände verkligen hur viktigt det va att jag gick för det var bajs jobbigt (jag har sämst kondition), men satan vad skönt det är efter åt. Det kanske bara är jag som är störd som tycker det. Men jag älskar känslan efter att man har tränat. as gött. man jäjäjä,

emma
sov hos mej igår, as usual. vi kollade på p.s i love u (som jag äääälskar) och festival. Emma har tyå gått och sagt hela tiden att Marc är snygg. fast det är han ju, men ändå. haha. nu sitter hon här igen och spelar gta. det man hör är typ "hihi, vad kul! jag dödar människor! :D" och "Linda, kolla! jag simmar!" haha, sär. :)

btw..
gud vad jag längtar till cupen! kommer bli så jävla kul. i love love love it. det kommer bo ett norskt lag i vår skola, haha :D jag är så sjukt taggad till på fredag. Vi har fått tränings tröjorna också, eller.. några hade redan tror jag från förra året? men anyway. dom är super sköna. men ja, vi hörs.


(jag får spuuuunk! min dator vägrar acceptera att jag försöker ladda ner ett nytt photoshop! min morbror blåste den ju för ett tag sen, och då funkade det inte så det gjorde inget att det försvann. men nu kan jag inte fixa ett nytt, ahhhhh. jaja. bajs.)