Svar på kommentar



Svar: Men jag vill ju ha en cross moppe, så varför köpa en scooter?;)
Då kan jag ju lika gärna vänta tills jag får min brors liksom.

hejhejhejhejhej

hejhejhejhejhejhejhej massor av hej. :)

ska snart gå över till Emma, eller så kanske jag får rulla.. vem vet? Det känns så ialf haha.
Har dränkt "mina sorger" över mitt hår osv. med godis och tranbärs juice SÅ JÄVLA GOTT. haha, har liteee ont i magen nudåva ;>

Vet att det var värsta "det är så synd om mej" inlägget innan eller nåt, men det är inte så jag mena ialf. My problems är ingenting jämfört med andras, och inte fan jag jag gå runt och deppa NÄR DET LUKTAR BULLAR I HELA KÖKET! Lovelyyyy. Plus att mitt rum luktar massa god killparfym, vilket gillas starkt.

ikväll kommer bror och hans sambo karin och ska fira mamma. härligt härligt.
men ja, hejdååååååååååååååååååå. ;)

För mycket på samma gång..

Ni behöver inte läsa, Måste bara skriva av mej..

Jag har aldrig riktigt haft känslor för någon, då menar jag alltså på riktigt. Jag har varit "kär", typ träffar en person, han ser bra ut, verkar snäll, han tycker om mej, då tycker jag om honom. Riktigt så är det väl inte, men ni fattar kanske hur jag menar? Det har liksom aldrig varit på riktigt, känslorna som jag trott varit äkta har gått över så himla fort, som att jag knappt hunnit räkna till 10.

Jag önskar att det var samma sak nu, att jag bara kunde glömma det här. Men det går inte, och är så jävla jobbigt. Det tynger ner mej hela tiden, vill bara gråta ut allt som finns där inne. Det är så sjukt. Jag trodde det skulle vara samma sak den här gången, att det bara var att "gå vidare". Jag har försökt tänkt på andra, och det har nästan funkat och det har känts bra igen - tills jag sett dej, eller tänkt på dej igen. Du är över allt, jag vill inte se dej. Jag okrar inte. För det är förjävligt, jag känner dej nästan inte.. Men det känns som att några veckor varit så mycket mer än så.

Jag har nog inte träffat någon som dej, jag märker alltid något fel. Det finns alltid något jag stör mej på. Men inte en här gången, och stunderna med dej har varit så jävla mysiga. Jag kommer ihåg hur sjukt glad jag var när jag gick hem efter att vi träffats. Och det går inte att sluta tänka på det. Ditt leende, hur du kollade på mej, hur du pratade med mej. Det finns så mycket. Du har glömt mej, antar jag, så jag antar att det är min tur nu. Jag försöker.

Jag fattar inte varför jag känner såhär, varför det ska vara så jävla svårt!...

Om en stjärna tändes för varje gång jag tänkt på dej, skulle natten vara ljusare än dagen..
Jag älskar dej.

Remember me

hejhejhej

kom precis hem från ida, jag ida och emma har kollat på film.. Remember me kollade vi på.
Emma och jag hade inte sett den förut, Emma började störtböla men jag fattade ingenting förns i slutet när jag fick berättat för mej vad som hade hänt.. Då började jag gråta, haha.

Men den var ialf bra, och jag rekomenderar den ;] Det är bara så jobbigt, när jag ser sånna filmer. Jag börjar alltid tänka, speciellt på saker som jag bestämt mej för att inte tänka på. Sånt som får mej att må dåligt, som får mej att vilja dra mej undan.. Jag hatar kärlek, och jag hatar att den är så jävla underbar. Att du är så jävla underbar. När jag vill se dej, då är du inte där. Då är du helt borta. Men när jag minst av allt vill se dej, då är du där med ditt jävla leende och dina ögon och hela du är där. Frustrerande.. Jag orkar inte...

Men jag orkar inte det här heller, så vi hörs.. Imorgon förmodligen. Eller idag rättare sagt, ska köpa present till mamma. Hon fyller åt på söndag. :) puss.



Ska snart gå till skolan..

.. börjar halv, chill. Men jag har typ ångest, :( jag kommer inte få godkänt på provet och blablabla.. jag kan ingenting. Eller jo, jag vet vad den kemiska beteckningen för vatten är och hur man delar sand och salt ifrån varandra i en sand och salt blandning, wuhu.. det kommer man ju långt på.

sen så tonade jag håret igår, och ja.. brunt blev det ju inte kan jag ju säga. Det blev typ, ljusrött? men ja, det blev väl inte fult direkt men det var ju inte så jag ville ha det.. men jaja, man kan väl inte få allt här i livet. :o ni kanske får en bild senare så ni får se hur det ser ut. ;)

hm, vad händer ikväll? Förmodligen kommer jag vara med Emma och kanske Ida. Kolla på film, tjocka med massa onyttigt skit, dator. härligt. men nej, nu måste jag nog röra på mej.. annars kommer jag väl aldrig komma fram till skolan, så fort som jag går. vi ses!;)

ska tona håret!:]

hejsanhejsan

okej, nu bloggar jag även fast jag borde plugga.. ovanligt? nej.
jag kollar på vänner också, chillchillchill. Har en papegoja som sitter bakom mej också, hoppas han inte äter upp mej eller något. haha, nej då. ingen risk, han har precis fått pannkaka ;)

jag var faktiskt snäll och fixade middagen idag. gjorde pannkaka, visste inte att jag kunde det? haha. blev rätt gott ialf. Sen så har jag klippt mej också, eller rättare sagt min frisör har klippt mej. Fick även en toning med mej hem, så om mamma inte hjälper mej ikväll så blir det imorgon och då blir mitt hår chokladbrunt, äntligen!:D

ahja, måste plugga nu ialf. eller rättare sagt försöka förstå vad dom menar? prov imorgon dåva, och jag fattar ingenting ;s hääärligt. men vi hörs, :)

hihi, kul att syster läser min blogg :) älskar dej!

Kul att någon vill ha mej ialf.. ;)

.. dock inte den jag hoppats på, haha. ;)
"hans" text som är inramat med vitt.



dagen
satte fast mitt tandsmycke! känns bra, haha. Äckligt bara att han typ höll på utan handskar ;s
efter det var jag med Issa och Emelie, töntade oss som vanligt och sminkade oss överdrivet mycket.. lika roligt varje gång, haha.

Sen stack emelie hem och jag och Issa drog ut, han bara komma till skolan när Issa skulle käka. Jag pallade inte dra hem, så ringde Emma och satte mej på lastkajen bakom hemköp ni vet? Efter ett tag kom anthonia och toni (?) dit, och därefter marcus och dennis. Dom drog in på hemköp, marcus stanna kvar och gjorde mej sällskap ;) satt och snacka om helt ointressanta saker? sen kom dom igen, dom snackade - jag lyssnade. haha, as usual. sen stack dom, jag drog hem, käkade och nu sitter jag och kollar på berg flyttar in med mamma pappa och figge höhö.

nu ska jag fixa mej en latte och plugga lite, sen ska jag nog sova. puss på er.

Brazylian Blowout

Brazylian Blowout är en produkt som är ungefär samma sak som en rakpermanentning (ändå inte),
och håller upp till 14 veckor.

Ens frisör gör det åt en, och går till ungefär så satt man gör en behandling i håret och sen "plattar" in det. Detta ska tydligen funka väldigt bra för de som har ett väldigt lockigt hår. En vanlig rakpermanentning brukar inte funka så jätte bra, utan håret lockar väldigt lätt till sej ialf.

Men detta är en rätt så ny grej från Brasilien (blev tipsad om detta i vintras!), och man ska kunna duscha utan att behöva föna och platta håret efteråt, och det ska fortfarande vara rakt när det torkat.

Hur bra är inte det? Man slipper dom slitna topparna, och spar jätte mycket tid på morgonen! Behandlingen kostar ca 2500 kr och man gör det som sagt hos en frisör ;)



Björklinge vs. Gottsunda haha

tjeeeeena fan.

dagen har varit seg, skippade sista lektionen och gick med keesia upp till skogsbacken istl när hon läste saga för barnen. jag orkarde verkligen inte med sista lektionen, musik som elevensval suger! trodde det skulle va rätt chill, men nej. ska nog byta, men vet inte till vad. suuuuck.

snart blir det att kolla på innebandy, Björklinge - Gottsunda. Chill.
Och du nu ska jag duka, duktig som jag är. höhö, eller? over and out ;)

juste, Goran har kommit hem!:D haha. Träffade honom idag, gosinosi. Han börjar nästa vecka igen!:D


- någon random jätte fin bild på mej och mitt misshandlade hår.

låter bilden tala


Willow Smith - Whip My Hair


Olle Ahlnäs, dagens räddare.. typ.

goddag goddag goddag.

hm, inga kommentarer i förra inlägget ser jag. alltså, bryr ni er inte om vad jag skriver? lär ju vara så. och tror inte att det inte är någon av mina läsare som inte har en blogg! Är det så farligt att kommentera?

aja, dagen har varit lite seg som vanligt. men susanna och keesia var ju där! stort plus, älskar dom!
sen så hade vi Kalle (eller calle?) på svenskan, hoho. han är så gosigosinosi! hahaha. nej men ärligt,
så myyyyyysig! :D

har varit med emma idag också, och ja.. hon köpte den ny fantan wildberries eller vad en heter, den är typ mörklila? Men vad händer? Vi sitter i typ en kvart och försöker få upp den, MEN KORKJ*VELN SATT JU FAST!
Sen kom olle och robin & olle blev dagens saver! TACK OLLE.

nu ska jag fortsätta plugga, prov på fredag. vi hörs! ;)


U-t-t-r-å-k-a-d

hejsan, är sjukt uttråkad nu ska nog gå och lägga mej.
Känns som att jag har kollat igenom varje persons fb m. logginlägg, bilder osv, varje blogg och ja, allt.
Så alla läsare som har en blogg kan ju kommentera den!;)

förresten, jag vet inte vad jag ska blogga om för jag har typ ingenting att skriva om känns det som.
Så lixom, vad vill ni läsa? Vad tycker ni att jag ska skriva om? Jag bestämmer ju såklart själv, men ni kan ju ge lite tips lixom? I can't see right through your brain, you know ;) Jag vet ju inte ens vilka som läser. Eller ja, förutom Pontus dåva ;)

men goddnatt, vi får höras imorgon helt enkelt. puuuuuss:love:

typisk.. xd

fan, haha.. Fick precis veta av Pontus att vi har redovisning imorgon, tror ni jag kom ihåg det? tror ni jag kan någonting? nej, det är klart jag inte har eller kan. Har inte ens fått en kopia av ulrika på det man ska träna på?;s min vanliga otur helt enkelt xd

haha, Figge är så sööööt! Han typ sjunger, visslar och snackar hela tiden. Jag vill också ha en papegoja! Eller kanske en pratande katt vore bättre? haha, scary.

Saker ni kanske inte visste om mej?

- Om jag är stressad måste jag tugga på något, t.ex tuggummi.
- Jag blir lätt kissnödig när det är kallt.
- Jag är kissnödig typ hela tiden, haha.
- När jag är kissnödig, blir jag hyper och sprallig. Oftast.
- Jag blir ofta tjurig, irriterad och ibland uppkäftig om jag inte får mat.

- Jag älskar coca cola, pucko, chai latte och kladdkaka! :D
- Sushi och pasta carbonara är två av mina favorit rätter.
- Jag kan inte dricka mjölk på morgonen (utan oboy pulver vill säga), tycker då det blir skitäckligt.
- I skolan därimot kan jag dricka ca 5 glas, utan att tycka att det är speciellt gott.
- Jag blir lätt "kär", men får sällan riktiga känslor för någon.

Nessers van veeteren

hejhejhej

Nu är morbror moster mormor och morfar här och lämnar Figge, har ställt hit buren och allt.
Figge är mina kusiners papegoja för er som inte vet, och han är jätte söt! Dom åker ju till USA och hawaii på onsdag och träffar min andra moster och morbror som bor i USA. ;)

Kollar även på lite deckare av nessers van veeteren, innan kollade jag på Svalan, katten, rosen, döden och nu ska jag kolla på Moreno & tystnaden, rätt bra faktiskt.

Håller på och fixar Linns blogg lite, så tänkte vad snäll och länka henne ;) så för att komma till hennes blogg klickar ni här.


har lite så kallat ångest!

Eller, ångest har jag väl inte.. men ändå.
Jag vill verkligen köpa en cross moppe, men sen är det frågan om det är värt det. Jag vill ju verkligen,
men då måste jag ju spara också, och jag kommer aldrig kunna hålla mej ifrån att köpa kläder osv.
Och jag kommer ju ändå inte få köra på vägen eller nånting förens jag är 15, och då kommer jag förmodligen få Oliwers baotian. Men sen kan jag ju köra ialf, och skita i att jag inte får. Största problemet är nog att övertala pappa, haha. Så länge jag har pengar får jag ju köpa en, men kommer säkert inte få köra :o

Hur hade ni gjort? Låta bli att shoppa osv. (ialf mindre än vanligt) och kanske lyckas få ihop pengar till en cross moppe innom loppet av år, eller att vänta tills jag är 15 och få en scooter ( :( ) gratis?


- en fett schnygg derbi senda xtreme R50! Grymt snygga, synd bara att dom är så jävla dyra.

@ emmas place

HELLOOOOOOOOOOOOJ!

sitter hemma hos Emma nu, lyssnar på musik och väntar på att hon ska käka klart.
Idag har jag ialf vart med Emma och Ida, ******* emmas hår! Skit snyggt blev det.
Hon passa as bra i det! Fixade Anders hår också, och Ida klippte det ;) nice nice.

Nu har hon ätit klart :o CHILL. Vet inte vad som händer nu eller senare, men blir nog bara att chilla lite ;) heheheh.
men ah, har inget att skriva så HEJDOÅÄ.

Himlen är oskyldigt blå

hej hej tjena tjena :)

precis hem kommen från stan, har kollat på bio med Emma och Ida.
Vi kollade på himlen är oskyldigt blå, och ja den var rätt bra faktiskt.
Kunde varit bättre, men ja, så är det väl med alla svenska filmer?
Hoppades på att kunna säga "inte för att skryta, men jag har sett Bill Skarsgårds kuk",
men nej,  det är klart att det ska vara någon annans! typiskt. ;)

tjae, haha.. fan vad glada alla är på stan vid den här tiden på en fredag kväll.
kanske beror på att det är just fredag?;p vem vet. eller något ;)

nej, nu ska jag ta och käka middag. Vi hörs ;)


Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan



att jag är så jävla dum, klart som fan att jag inte glömt dej.. jag kan inte lura mej själv.
åh, önskar att du var ett program i datorn och det ända jag behövde göra var att klicka på delete.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Gud så jag längtar till sommar 2011!

Då blir det italien (igen!) och jag ska bli så sjuuuuuukt brun har jag bestämt!
Jag ska bli brunare än vad Ida blev och hon blev brunare än en bränd pepparkaka (på ett bra sätt haha), och det har jag bestämt! Längtar så sjukt mycket, kommer bli så jävla nice!

Kusinerna åker till hawaii på typ onsdag, avundsjuk!


Onödig video från imorse, "bara för att" lixom

jag vet att jag skakar mycket, men shit the same!


Åh, vad jag vill pierca tungan..

.. men när man ser den här bilden känns det väldigt ofrästande.


Dumma mej

hejhejhej hemskt mycket hej

var ju på bio idag med alla sjuor om ni kommer ihåg det? och ja, det var nice.
Eve och jag "följde" Ellen till hennes skola först, sen så gick vi och prata lite. Träffade Felix, Jonte, Viktor och Lucas, drog sen till waynes coffee och köpte en chai latte. Kan lätt säga att det är ett grymt bra sätt att börja dagen med!

Ella berättade för mej att man tydligen "ska" dricka något varmt på morgonen, för då blir man typ glad resten av dagen. Vet inte om det var rent sammanträffande, men glad har jag varit ialf. Så ska nog fortsätta att dricka något varmt på morgonen, utifall lixom. ;) Får väl byta ut min kalla oboy till varm oboy istl.. Det är tufft, mina vänner. Det är tufft.

men ja, sen träffade vi alla andra utanför spegeln och gick sen in. Jag trodde det bara var folk från vår skola som skulle kolla, men det var typ as många andra där också. Vi fyllde nog upp hela biosalongen (heter det så?) och den är ju stor vet ni! Eller ja, ni som varit där.

Filmen var ju såklart i Göteborg, och levererades aldrig till Uppsala så vi skulle kolla på samma film fast på blu ray istl. Men såklart funkar inte det, så vi sitter och väntar i ca 45 minuter på att dom ska lyckas sätta igång filmen.
Sen så fick vi gå till filmstaden istället och kolla på dumma mej. Blev fett glaaad! haha. Dom är så sööta! Jag älskar animerade barn/familje filmer.

Eftersom klockan blev så mycket käkade vi bara (slapp stadsvandringen!) och fick sen sluta typ en halvtimme tidigare. hääääärligt säger jag bara ;) Gick runt med Emelie lite på stan, sen gick vi med Eve också. Orkar inte berätta allt. Men köpte en ny bh ialf, kanske lägger upp en bild sen. Orkar inte ta någon nu ;p
Vi han inte träffa Robin, så får se om vi ses i helgen istl. Men förmodligen inte eftersom HAN HAR MATCHER TYP VARJE HELG CA 100 STYCKEN! :o

Så ja, dagen har varit rätt chill. Peace, brothers! <- ohja, c00ling där.









Sjukt skönt med spikmatta♥

Nu ska jag lägga mej på spikmattan en stund så jag kan slappna av, sen blir det sängen! GUD SÅ SKÖNT. haha. ;) Godnatt!♥


Stan imorgon dåva

Gud så skönt! Ingen skola imorgon. Hela "åk" 7 ska kolla på bio, och sen gå på någon stads vandring (?). SLutar typ ett någongång, gillas starkt!
Så tar bussen in till stan ca halv 8, och så ska väl jag och Eve gå runt lite i stan.  Ska vara vid filmstaden eller spegeln (kommer inte ihåg) kvart över 9. nicenice, haha. Och såklart har jag köpt sushi till lunch!
Sen så ska typ jag och Emelie ta bussen till brantan och träffa Robin. :)

hade gött !


- bild från i somras, typ.

Alsike blev rätt nice ändå

helloez. wazzup ? höhöhöhö.

nu har jag käkat, och är sjukt mätt! Det blev pasta med kyckling och uncle Ben's sweet and sour ananas.
så sjuuuuuuuukt gott! Kollar på ensam mamma söker också, nicenice.

Jag var ju i alsike idag, trodde det skulle bli supertråkigt. Men Simone och Madde var där också, så det var nice! Simone var seriöst HÖG! haha.Efter ett tag kom Emelie och Malin också. Såg Robin också! För träffa kan man inte säga direkt, eftersom det va typ "men hej!" "tja" . båda blev as chockade över att se varandra, eftersom vi samtidigt smsade. läskigt det där..

nu börjar rally brudar, har inget annat att kolla på. så vi ses och vi hörs! ;)

Jag får psykbryt!

Min storebror går mej på nerverna! HAN ÄR SÅ SJUKT JOBBIG.
orkar inte med honom just nu! Han sitter och spelar upp massa dryga ringsignaler, låtar osv. på sin mobil, petar på mej och grejs. GAAAAAAHH!


Fairly odd parents

helloe babes.

sitter nu och kollar på fairly odd parents, finns inget bra att kolla på.
Är det bara jag, eller har dom bytt ut alla gamla bra barn program till nya dåliga?
aja, ni får kommentera lite!

Måste börja fixa mej snart, jag ska tydligen till alsike idag. Oliwer har innebandy match,
och jag måste tydligen följa med? drygt. Men vi hörs, ha't!;)

Fett ballt ju!

Längtar fett mycket till halloween nu, haha. :P
Är liksom inte det här fett ballt? [linserna då alltså]





nej nu ska jag lägga mej. känner redan nu att jag kommer vakna med huvudvärk. Som alltid!
godnatt :) [detta blir mitt 4de inlägg idag! nice]


Ny header ;]

godnatt och godmorgon! ;)

har fixat en ny header som ni ser, [om inte, klicka på F5]. vad tycks? slängde ihop något bara.
var så trött på den gamla. men vilken tycker ni blev snyggast då?:D

gamla:


nya:


The way your eyes just blaze through me

HEJ ALLA SÖTA SMÅ KALASPUFFISAR!

åh, jag är så glad! Jag vet inte varför, men jag är glad. Har varit überglad ända sen i tisdags och det är så himla skönt! Jag tror nog alla behöver få vara ledsna ibland, för att sen kunna komma till baka på samma spår.
Det är så skööööönt! Ikväll har jag ialf träffat "de vanliga". Sigge, Marcus, Rikard, Sikkan, Ella, Josse mfl.
Dom hade fixat en brasa när jag ella och josse kom dit, as skönt! För det var grymt kallt ute.
Bara det att mina svarta byxor blev smutsiga av all aska, och min nytvättade tröja luktar brasrök!
MUMS! hehe. Men sen blev det jättekallt och då gick jag ella och josse hem till ella och drack oboy och te.
mysigt!:D

Jag var ju i gimo tidigare idag? Hela gimos fjortisgang var där! haha.
Hittade två hoodtröjor jag ville ha, och massa coola t-shirts, men hade bara 100 spänn med mej så köpte inget.
Sen blev det ju gränby, köpte ett par adidas skor. Typ blåa och vita. Jävligt sköna faktiskt.
Orginal pris var ca 1 100 kr, men dom var nedsatta till 350. Kaaap!:D

Nu sitter jag och käkar godis, snackar med folk på msn och kollar på världens brott. Helt sjuka grejer folk har gjort! massa mord och grejer. Juste, är även inne på en hemsida som säljer linser. Kanske ska beställa någon av dessa till halloween ;)



vilka tycker ni?

yäyä, puss på er!:D



Ny design åt Emma

hello babez.

Emma slagga här inatt, och eftersom min säng inte var utdragen [det är sån som man bestämmer själv om det ska va en dubbelsäng eller inte] så har jag fett ont i kroppen, haha. Man kan ju inte röra sej då ju.. ;(((((((
sadface.  Nej men, ska klä på mej osv. snart, sen så ska jag, mamma och pappa till gimo tydligen på någon marknad (?), sen till gränby centrum och köpa idrotts skor till moi. nice. Ska kanske fråga om Emma vill hänka,
kanske inte så kul att gå själv o.o yäyä, anyway. Fixade en header till Emma igår, fast med en av thescos designer. Tror inte hon har sett den, haha. Kommer säkert va tvungen att ändra massa saker, hade inga bilder eller nåt så tog bara lite. hehe. så kolla hennes blogg vet jag! eekmans.blogg.se <- klicka där!

men tjae, ska klä på mej, platta håret osv. sen så hörs vi väl kanske senare ;) ska fixa en ny design också, jag får ju frispel! hah.. men ja, PUSSINUSSI! :D

Paradise hotel nudå!

hha, älskar ph. så jävla stört.. xd orkar inte blogga, fortfarande "sjuk" eller hur man ska säga, men yäyä.
bloggar kanske sen, :D

Typ sjuk.. :[

hej och hällö. jag kollar på tv för jag är fett c00l. Min hals är typ förstörd (?), kan nästan inte prata, har käkat halstabletter hela dan, tagit alvedon osv. as drygt! Mår jag inte sämre imorn så kommer jag till skolan, tror jag.

får se vad som händer senare, har typ sovit i soffan så är inte så jätte trött ialf. Skönt det.
Men vi hörs due, :)

Only girl in the world



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Förändrats? Ja..

då:


nu:



Don't even get me started on my bada-boom-boom

heeeeeejsaaaaan. sitter nu med ella och fredrik på mitt rum och drogar musik, har fotat en massa gay bilder och nu gör vi väl inget speciellt. Får se vad kvällen bjuder på, hade!

Gäster ikväll ":]

Kommer bli nice, i hope. Fast, det är surströmmings grejs haha.. Som tur är får vi barn taaaacos!
gööööööööööööööööööött. Och min syster kommer! :D har saknat henne massor
Eller, båda mina systrar kommer, men.. Kim träffar jag ju nästan hela tiden så saknar henne inte så mycket, hehe.
Somnade med halsont och huvudvärk, och vaknade med ont i hela kroppen ;s
Så nu har jag tagit en alvedon, MUMS! haha, det är faktiskt gott.

Igår blev det att gå ut med Ella, Josse och Manda. Träffa lite annat folk också.
Men hela Björklinge va smockat med poliser typ?;s haha. Vid 9 hade redan nästan 10 pers blivit tagna.
Tur att min cykel inte är trimmad :] stack hem vid elva, hjälpte mamma med lite grejs.
[pappa och jag är grymma på att dela äggulor från äggvitor! not]

vad händer ikväll för er då?:] vi hörs när vi hörs, puss på eeeeeer :]


- jättesöt gammal bild på ida emma och jag när dom färgade mitt hår. jag är sötast!

today is a happy day

hejsansvejsan shilililugyllylynfl! Idag är jag glad, känns bra! Har varit jätte snäll också, har städat mitt rum :]
så nu är det fett frääääscht! Renbäddat, dammat, dammsugit, "moppat" [haha, älskar det ordet o.o] och plockat ndan en massa saker. Tror ni mamma och pappa blev chockade eller? haha.
Ska kanske ut senare, annars vet jag inte vad som händer ikväll. Kanske film eller nåt, vi får se.

HEJDÅ!:]

Somehow, somewhere, just try

Tar bort inlägget.. orkar inte med att alla ser, ångrar mej lite att jag skrev. inte för att det är så värdsligt, men ändå.
Ni 2 som vet, ni vet. Det gör inget! Men nu behöver inte fler veta. Jag berättar för dom som "behöver", alltså dom jag tycker kan få veta. Puss.

wtf?! Det snöar!!!!!!!!!


- bild tagen utanför mitt fönster alldeles nyss.

goddmorgon på eeeeeeeer, ska snart börja fixa mej för att sedan gå till skolan.. sovmorgon till 9.
ska man verkligen orka sminka sej idag?
men usch fyfan, matte prov och jag kan ingenting ;( jag fattar inte ett skit av matte grejsimojsakerna..
men jaja, orkar inte tänka på det just nu.

det var kul igår ialf, kom hem rätt tidigt pga att det va onsdag [ -.- ], eller runt 10. Sen så gick jag och la mej runt halv elva, orkade inte va uppe ialf. men vi ses när vi ses, ;]

Alltså, jag förstår inte..

.. är det kul att ignorera mej? ..

Grattis mormor!♥

helloe, :] sitter och skriver i massa födelsedagar i min kalender, jag suger på att komma ihåg när folk fyller år. JAg får va glad att jag vet min egna födelsedag, haha :]

Idag ska vi fira mormor ialf, hon fyller 67! graaaattis på henne :]
men nu har jag inget mer att säga, så vi hörs!

This time was different..

hej igen, är lite gladare nu. har fått mat, haha. men är fortfarande lite "hängig", tappade mitt läppsyl idag som jag köpte idag [fail] och tappade mitt tandsmycke ;/ men mamma köpte ett nytt läppsyl, och imorgon så ska jag boka en tid hos tandläkaren här i Björklinge så jag får tillbaka tandsmycket, så är rätt glad ialf :]

borde egentligen plugga till matteprovet på torsdag, och engelska provet på fredag.. men jag orkar inte, så ska kolla på desperate housewives istället och dricka saaaaaft :] hihihi. Vill att det ska bli fredag, nu.
ciaoooooo.



SUUUUUUUR!

hej, kom hem för en liten stund sen. fick med mej en tröja hem ialf, kanske visar senare om jag orkar..
men tror ni jag köpte hårfärg? nej det är klart jag inte gjorde, blir så sur. Jag får ju fan inte ens färga?!
Jag måste tydligen vänta tills det har "läkt" vilket kommer ta ca 3 år (eller nåt ;s) om jag inte rakar av mej skiten. Det vore väl lika bra, så blir du kanske nöjd? Jag blir så jävla sur.

är det så svårt att förstå att jag mår dåligt pga mitt hår? Löjligt, jag vet. Men jag känner mej bara äcklig och ful, och vem fan vill göra det? Och vad gör det dej om jag färgar? Det drabbar ju inte dej?!
Jag menar, låt någon klippa av ca 2 dm från ditt hår också, lyckas färga det till en färg du inte ens passar i så kan du kanske förstå hur det känns.

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug

Jag vet att jag klagar mycket..

.. men herregud kvinna! är det så svårt att komma på något eget? Jag menar, det hade varit okej om det varit en sak, eller kanske två.. men du kopierar ju nästan allt? Ord som du aldrig sagt förut börjar du säga när jag gör det. Börjar jag skriva på ett sätt gör du också det. Om jag tycker om något, gissa vad? Då gör du också det!

Är det svårt att förstå att jag verkligen stör mej på det här? En löjlig grej att reta upp sej för, men lixom.. Såhär har det varit ända sen femman! Du sminkade dej lika dant, du klädde dej lika dant, du tyckte alltid lika som mej - jag orkar inte mer! Och du kan inte säga att du inte läser min blogg för det gör du, det märker man hur tydligt som helst.

MEN DU VERKAR JU INTE FATTA ATT DET ÄR IRRITERANDE?! Alltså visst, jag får skylla mej själv som inte säger något, men det lär ju vara rätt uppenbart? Men vad ska jag göra? Du får göra exakt hur du vill, men varför kopiera alla andra när du lika gärna kan vara dej själv? Din personlighet är ihopsatt av småsmå delar av andras. Jag förstår inte att du orkar?      Nej, nu går jag och lägger mej. Orkar egentligen inte bry mej!

Jag älskar & hatar.

Jag älskar
.. att sitta brevid Anton och Filip på tyskan.
.. att få långa varma kramar av dom som betyder mest.
.. att få kramar överhuvudtaget!
.. att jag har folk i min närhet som visar att dom bryr sej.
.. min nya klass!
.. när jag får gulliga sms av speciella personer.

Jag hatar
.. att jag är sällskaps sjuk.
.. att jag inte orkar med skolan, just nu.
.. att jag har sånna jävla humörsvängningar.
.. att jag inte har tillräckligt mycket pengar för att köpa upp hela gränby.
.. att du ignorerar mej.
.. att du inte verkar bry dej längre.

Hej igen
, lovade att jag skulle skriva ett kapitel i svenskan till Mattias, så nu har jag gjort det.. Snäll som jag är, he-he. Och just nu har tråkigt som vanligt, kan inte sluta tänka på helgen. Jag längtar så sjukt jävla mycket tills på fredag, varför vet jag inte men det känns som att något bra kommer hända då.  Förhoppningsvis har jag brunt hår då, och det känns jävligt bra. Imorgon blir det ialf stan med Issa en stund, och jag SKA köpa hårfärg.

nu ska jag kolla min facebook, sen gå upp och kolla på tv plus dricka pepsi maxi trots att jag inte tycker det är gott. Sen ska jag sova, tror jag dör snart. Mitt huvud kommer typ sprängas.
hej med er.

Kollade igenom mammas dator..

.. och hittade en massa gamla bilder! Några där jag även var brunett, och tror ni inte jag blev ännu mer sugen på att färga håret? Jo, det är klart! Jag vill verkligen.. :(








- det är jätte fina bilder, jag vet. Jag har ögon också.



någon som vill in till stan med mej imorgon? Behöver något nytt, känns verkligen så. + läppsyl och hårfärg!

ointressant, men läs ialf. nolifers

helloe :] vaknade vid 9 någon gång av att emma gick hem. Jag sa aldrig det igår, men Emma och Ida sov här. Först var vi hos Ida och kollade på film, sen drog vi ut en stund. Sen hem till mej. Vi kollade på the grudge, eller.. Jag kollade på the grudge. Emma och Ida somnade på en gång. Kul.

Jag har sett den filmen typ tuusen gånger, den har varit lika dålig varje gång - men den här gången, bara för att jag kollade ensam, var jag rädd. Haha xd tjae, snart ska jag klä på mej, äta frukost, borsta tänderna och sen drar jag över till Emma. Familjen ska på innebandy match tydligen, så vi får se vad som händer idag. Jag ska ialf inte med.

Kanske drar in till stan en snabbis, eller så blir det väl att gå upp till hemköp. Men det är ju ungefär samma sak? Björklinges centrum. Är det ens värt att kalla centrum? Jag ska ialf köpa hårfärg, sen får jag se om jag färgar det eller inte. Jag får ju inte, det vet jag. Men jag kanske lyckas övertala mamma? Eller så gör jag det utan att fråga. Vi får se, jag kommer väl inte våga det ;s haha.

men ja, nu ska jag käka. hoppas denna jävla huvudvärk som jag ständigt har går bort -.- jag har alltid ont i huvudet på morgonen och kvällen. Jätte stört.

juste, jag och Emma har bytt mobil för idag (och igår) så om jag frågar vem det är vet ni varför. tjingeling.

Just nu;


Klockan är tre, men jag känner mej fortfarande nyvaken. Känns som det är söndag, hemskt!
Det är ju förfan lördag. Aja, om det är någon som vill träffas senare så gääääärna! :]

Vill ha!

Usch, är så sjuuuuukt himla sugen på att inför skaffa lite nya kläder. Dock har jag nästan inga pengar? Allt tar ju slut på engång. Snart får man ju ialf månadspengen så då blir man ca 300 kr rikare. [jag vill ha mitt barnbidrag!]
Har kollat lite sidor så tänkte ni kunde få se lite av det som önskas ;] gud vad snäll jag är, och jäklar vad med bilder det blir.


Leggings i märket Dr Denim, från junkyard. 399 kr.


Leggings i märket Dr Denim, från junkyard. 399 kr.


Leggings i märket Dr Denim, från junkyard. 399 kr.
Vet inte riktigt om jag skulle passa i dessa direkt, men dom var snygga ialf.


tshirt från ginatricot. 99 kr.


Hoodtröja i märket nikita, från junkyard. 899 kr.

Hemma :]

helloe, nu är jag hemma. skönt det. Var två tjejer i 20 års åldern som tjafsade med typ en 40 årig man hela vägen hem?-.- as drygt. Och såklart är det två tanter som ska sitta och kommentera allt också! haha, så seeeegt.
Tur att min supersnälla säkerhets vakt till släkting Jones var där ;) hähä.

Men det var kul ialf, god mat! Är fortfarande mätt, haha. Emma och jag fick en ny kompis!:D Nils hette han, typ 4 år? Sjuuuuukt söt var han. & eftersom jag har brist på något att skriva så får ni lite bilder också ;)














- himlen var asfin när vi åkte hem!


- och självklart köpte jag maltesers! höhö.


jag vet att min mobil har världens bästa kamera med typ 98898 megapixlar.